You are here

Carieră în cadrul National Instruments

National Instruments

Centrul R&D din Cluj-Napoca

Centrul de cercetare şi dezvoltare din România este o componentă esenţială a familiei LabVIEW. Suntem o echipă de ingineri cu iniţiativă, pasionaţi de soluţionarea de probleme şi algoritmică, arhitectura calculatoarelor, analiză şi proiectare orientate pe obiecte exprimate în limbaje precum C#, C, C++ şi JavaScript.

Proiectele dezvoltate în cadrul echipelor noastre presupun competenţe în domenii precum: editoare grafice şi de text, compilatoare, linkere, generare de cod pentru arhitecturi Intel si ARM, sisteme de operare generice şi de timp-real, protocoale şi paradigme de comunicaţie, execuţie distribuită. Dacă cel puţin unul din aceste domenii se numără printre preferatele tale atunci eşti binevenit în echipa noastră.

Inginerii Software pe care îi cautăm sunt persoane pasionate de crearea de produse inovatoare şi proiecte complexe, dezvoltate în colaborare cu echipe R&D internaţionale situate în multiple locaţii pe glob, din Austin,Texas până în Shanghai,China. Candidatul ideal este programatorul căruia îi place să îşi extindă orizonturile cu fiecare proiect pe care îl implementează într-un mediu de lucru plăcut şi captivant, folosind tehnologii de ultima oră.

 Cariere - Centrul R&D din Cluj-Napoca

 

 Cariere - Centrele de vânzări, marketing şi ingineria sistemelor din Budapesta