You are here

Îmbunătăţiri pe ni.com

Pagina de pornire şi meniurile de navigare reproiectate de curând reflectă ceea ce ne-au spus clienţii noştri că doresc şi au nevoie; ne bazăm, de asemenea, pe tehnologia nouă care poate aborda necesităţile viitoare.

Am lucrat din greu pentru a pune pe primul plan cerinţele clienţilor, dar ştim că mai este mult de făcut. Ne propunem să continuăm îmbunătăţirea site-ului, pentru ca acesta să servească perfect modul în care vă susţinem ca un client valoros al NI.

Pentru a vă împărtăşi impresiile despre noile caracteristici ni.com, utilizaţi câteva minute pentru a completa acest formular. Suntem încântaţi să aflăm despre experienţa dvs. cu site-ul ni.com şi despre modul în care putem aduce îmbunătăţiri.

3 lucruri pe care le veţi îndrăgi imediat la noul ni.com

Navigare simplificată

Ştim că doriţi să ajungeţi rapid la informaţiile de care aveţi nevoie, cu cât mai puţine clicuri. Am restructurat noul site cu elemente de navigare globală simplificate, pentru a vă ajuta să ajungeţi mai repede la informaţiile şi produsele pe care le doriţi.

Pagină de pornire eficientizată

Pe lângă faptul că este plăcută din punct de vedere estetic, pagina noastră de pornire este mai vioaie, mai interactivă şi mai uşor de cercetat, citit şi navigat. Aceste modificări sunt consecinţa directă a feedbackului de la clienţii noştri de pretutindeni. Pe cât sunt de importante, mesajele cheie şi promisiunile de valoare sunt în aceeaşi măsură limpezi şi clare.

Prietenoase cu dispozitivele de tip tabletă, desktop şi smartphone

Unul dintre obiectivele noastre principale la proiectarea noilor caracteristici ale site-ului a fost să ajutăm clienţii să îndeplinească cu succes ceea ce au de făcut. Desfăşurăm o proiectare corespunzătoare, ceea ce înseamnă că noile pagini sunt optimizate pentru smartphone, tabletă şi desktop.

Doriţi să examinaţi modificările viitoare? Alăturaţi-vă Consiliului consultativ al clienţilor pe ni.com

Ajutaţi-ne să continuăm pe calea noastră către o mai bună experienţă a site-ului web, devenind parte a Consiliului consultativ al clienţilor de pe ni.com. Dvs. şi echipa web de la NI vor lucra împreună pe un forum de discuţii, pentru a genera idei şi a testa îmbunătăţirile ulterioare ale site-ului ni.com.

Înscrieţi-vă pentru a oferi idei şi sugestii importante