You are here

Cursuri NI

Cursuri NI

Cel mai sigur drum către success: Training şi Certificare NI

 

Doriţi să vă îmbunătăţiţi productivitatea?

National Instruments vă oferă un spectru de cursuri care vă asigură succesul garantat. Cursurile pentru incepători vă învată elementele de bază ale produselor atât hardware cât şi software. Cursurile avansate vă oferă unelte cu ajutorul cărora puteţi pune în practică cunoştinţele dumneavoastră în aplicaţiile din diverse domenii. Cursurile noastre sunt divizate în module, astfel încât puteţi alege pe cel care se potriveşte exact nivelului dumneavoastră de pregătire pentru a putea dezvolta cu succes orice proiect.

 

Cursurile

Cursurile National Instruments sunt calea cea mai rapidă şi mai sigură spre productivitate şi spre dezvoltarea cu succes a aplicaţiilor cu instrumentele NI.

  • Reduce timpul de învăţare
  • Creşte performanţa
  • Reduce timpul de lucru respectiv costurile de întreţinere...

 Aflaţi mai multe

 

Fiţi recunoscut pentru Experienţa şi Certificarea Dumneavoastră

Printr-o certificare profesională vă puteţi diferenţia atât în competiţia pentru proiecte din cadrul companiei dvs., cât şi în competiţia pentru posturi mai bune, avansând mai rapid în carieră. National Instruments vă oferă o serie de certificate pentru LabVIEW, LabWindows/CVI respectiv TestStand.

 Aflaţi mai multe

 

Programul de Cursuri

Profitaţi de acest pachet de cursuri cu cost redus pentru a vă asigura succesul cu produsele National Instruments. Acest program combină cursurile NI cu certificarea NI prin a vă oferi privilegiul de parteneriat şi prin a vă asigura dezvoltarea abilităţilor pentru proiectele dumneavoastră.

Privilegii de parteneriat:

  • Acces nelimitat la cursurile şi certificările NI în toată lumea pe o perioadă de 2 ani.
  • Opţiunea de a relua oricare curs.
  • Costuri reduse de training.
 

Calendar cursuri

 Cursuri National Instruments

Discount academic

Sprijinim membrii comunității academice, oferind o reducere de 60% doctoranzilor/masteranzilor, cercetătorilor, lectorilor sau angajaților cu normă întreagă din cadrul universităților pentru toate cursurile și examenele de certificare din cadrul NI. Pentru a verifica eligibilitatea, contactați-ne la romania@ni.com.

 

NI anunţă reduceri suplimentare la certificări pentru studenţi şi pentru profesori 

În ultimii doi ani, sute de studenţi şi de profesori au susţinut cu succes examenele de certificare LabVIEW. Drept răspuns la cererea din ce în ce mai mare NI Europa de Est oferă un discount standard de 60% pentru toate examenele de certificare LabVIEW.

 Mai multe detalii