You are here

Data Acquisition Technology Outlook 2013

DAQ Outlook

“Data Acquisition Technology Outlook” vă ţine la curent cu cele mai recente şi viitoare tehnologii în curs de dezvoltare, menite să îmbunătăţească modul în care inginerii şi oamenii de ştiinţă realizează achiziția, analiza şi prezentarea datelor. Cu un portofoliu de peste 35.000 de companii ce utilizează instrumentele NI, National Instruments este de peste 30 de ani, lider de piaţă pe segmentul achiziţiei de date, datorită platformelor software şi hardware inovatoare pentru dezvoltarea sistemelor de achiziţie de date. În plus, NI colaborează îndeaproape cu principalii furnizori de tehnologie din industrie, pentru a garanta faptul că produsele NI de achiziţie de date încorporează cele mai noi şi mai importante tehnologii. Prin utilizarea acestui ecosistem de clienţi şi parteneri, NI a creat această viziune unică pentru a evidenţia câteva dintre cele mai importante tendinţe şi provocări tehnologice.

 

Descărcaţi „NI Data Acquisition Technology Outlook 2013”

 

Conţinutul include:

  Big Analog Data™ şi Achiziţie de Date

  Diferenţierea nu mai depinde de cine poate colecta cele mai multe date, ci de cine poate interpreta rapid datele pe care le colectează.

  Legea lui Moore aplicată în Data Logging

  Pe măsură ce lumea digitală în care trăim, devine din ce în ce mai complexă, suntem din ce în ce mai exigenţi cu sistemele care înregistrează fenomenele fizice şi electrice.

  Tehnologiile emergente de transmisie pe reţele de tip magistrală

  Noile tehnologii de transmisie sunt gata să asigure evoluţia sistemelor de achiziţie de date şi să răspundă provocărilor viitoarelor aplicaţii de măsurare.

  Influenţa Tehnologiei Mobile asupra Achiziţiei de Date

  Accesul mobil la aplicaţiile de măsurare nu mai reprezintă doar o opțiune; a devenit o necesitate.
   
  Termeni și condiții de confidențialitate | Termeni de utilizare | Legal | ©2013 National Instruments Corporation. Toate drepturile rezervate.