You are here

Despre NI

National Instruments

Despre National Instruments

National Instruments transformă modul în care inginerii şi oamenii de ştiinţă proiectează, realizează prototipuri şi implementează sisteme de măsurare, automatizare şi aplicaţii embedded. NI oferă clienţilor medii de programare ușor de utilizat precum NI LabVIEW şi echipamente hardware modulare ușor de integrat, la costuri reduse, având o bază largă de clienţi ce se ridică, la nivel global, la peste 35 000 de companii diferite în fiecare an. Având sediul central în Austin, Texas, NI are peste 7 100 de angajaţi şi filiale în aproape 50 de ţări. Revista FORTUNE a numit firma National Instruments ca fiind unul dintre cele mai bune 100 de locuri de muncă din Statele Unite, în fiecare din ultimii 12 ani.

 Mai multe informații

 

National Instruments Romania

National Instruments România a fost fondată în Cluj, în anul 2005, fiind prima entitate NI R&D în Estul Europei. Echipa de dezvoltare din România este o componentă esențială a familiei LabVIEW, contribuțiile principale regăsindu-se în spațiul embedded.

Centrul de vânzări şi marketing al National Instruments pentru Europa Centrală și de Est a fost înfiinţat in 2003 în Budapesta, Ungaria, si acopera 13 țări din regiune: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Polonia, Slovenia, Croația, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia și Herțegovina, Albania, Bulgaria și România.

 Istoria NI

 

Cultura NI

National Instruments este devotat în a fi un membru corporativ responsabil în comunitățile din întreaga lume și față de părțile constitutive: angajați, clienți, furnizori și acționari. Compania realizează acest echilibru prin menținerea unei culturi corporative entuziaste și inovative, oferind produse ce inspiră inginerii și oamenii de știință în a inova permanent pentru a îmbunătăți lumea înconjurătoare, concentrându-ne pentru a reduce impactul asupra mediului și a oferi  cât mai mult comunității globale.
Cultura noastră unică nu a trecut nerecunoscută, NI fiind numită una dintre cele mai bune 100 companii pentru care un angajat poate lucra, timp de 12 ani consecutivi, de către revista FORTUNE.

 NI Citizenship