You are here

Dezvoltare de maşini inteligente - serie de webcast-uri gratuite, în 5 sesiuni

Serie de webcast-uri despre Maşini Inteligente

Alăturaţi-vă experţilor NI pe parcursul celor 5 sesiuni din seria de webcast-uri gratuite, pentru a descoperi cele mai inovative tehnologii, tehnici şi sfaturi utile pentru optimizarea aplicaţiilor de monitorizare a maşinilor, eficienţei energetice şi dezvoltării de maşini inteligente. 

Urmăriți prezentarea

 

Maşini inteligente: Instrumentele de monitorizare şi control embedded transformă în realitate următoarea generaţie de echipamente de producţie - 29 min

În efortul de a construi maşini şi echipamente de producţie mai inteligente, producătorii de echipamente (OEM) îşi îmbunătăţesc arhitecturile de control cu sistemele embedded, ce contribuie la implementarea sarcinilor avansate de monitorizare şi control. Acest webcast oferă o perspectivă asupra provocărilor cu care se confruntă în prezent constructorii de     maşini şi prezintă metodele şi soluţiile inovatoare care îi ajută să îmbunătățească mașinile industriale. Veți descoperi cum dezvoltarea grafică de sisteme şi soluţiile hardware personalizabile National Instruments, influenţeză pozitiv procesul de cercetare, dezvoltare şi producţie.

Obţineţi acurateţe şi flexibilitate sporită prin integrarea funcţiilor de inspecţie vizuală şi control al mişcării - 27 min

Funcţiile de inspecţie vizuală şi de control avansat al mişcării reprezintă componentele cheie ale automatizării industriale. Le puteţi utiliza pentru a spori capacitatea de producţie şi a construi maşini moderne şi eficiente. În timp ce echipamentele de control al mişcării de ultimă generaţie facilitează dezvoltarea de sisteme de mecatronică cu capacitate ridicată de integrare, inspecţia vizuală permite efectuarea de analiză şi măsurători non-invazive. Prin integrarea funcţiilor de inspecţie vizuală şi control al mişcării într-un sistem de automatizare, constructorii de maşini de top sunt în măsură să-şi diferenţieze sistemele şi să construiască maşini mai inteligente. Descoperiţi cum puteţi utiliza aceste tehnologii ca să obţineţi beneficii precum precizie şi acurateţe sporită, prelucrare rapidă a materialelor şi adaptare uşoară la noile produse şi procese. Acest webcast oferă o imagine de ansamblu asupra metodelor de integrare a funcţiilor de inspecţie vizuală şi control al mişcării, provocărilor şi avantajelor cheie ale acestora. 

Maşini mai inteligente cu 3D Vision – Instrumente şi tehnici pentru utilizarea sistemelor de analiză imagini 3D în NI LabVIEW - 20 min

Inginerii şi oamenii de ştiinţă folosesc tehnologiile 3D Vision pentru a rezolva cele mai provocatoare aplicaţii din producţia alimentară, imagistica medicală, robotica autonomă şi industria de producţie. În timpul sesiunii veţi afla mai multe detalii despre stereoviziune, triangulaţie laser şi biblioteci speciale pentru utilizarea acesor funcţii în mediul software        NI LabVIEW. Prin intermediul exemplelor din industrie, descoperiţi cum puteţi utiliza tehnologiile de inspecţie vizuală 3D pentru ghidare robotică, control al proceselor şi metrologie. Învăţaţi despre diferitele tehnici de realizare a achiziţiei şi analizei de imagini 3D, cu aplicaţiile corespunzătoare şi exploraţi instrumentele pentru realizarea completă a acestor funcţionalităţi din mediul NI LabVIEW. 

Beneficiile unui sistem de control al mişcării complet reconfigurabil - 13 min

Maşinile de înaltă performanţă necesită adesea algoritmi de control specializaţi şi sincronizare avansată, cu senzori şi sisteme achiziţie de analiză de imagine. Aceste cerinţe pot fi dificile cu ajutorul controllerelor şi driverelor motion cu funcţionalitate predefinită, iar recurgerea la un design personalizat nu este întotdeauna fezabilă. NI SoftMotion este o abordare alternativă , cu o arhitectură deschisă şi modulară de control al mişcării, bazată pe o platformă hardware configurabilă. Acest webcast subliniază modul în care puteţi utiliza NI SoftMotion pentru implementarea de sisteme specializate de înaltă performanţă,  mai eficient şi cu nivel mult sporit de personalizare faţă de abordările tradiţionale. 

Rolul Roboticii în maşinile inteligente - 16 min

Capacitatea de a modifica cu uşurinţă un sistem de producţie pentru fabricarea unui alt produs sau de a efectua o schimbare specifică nevoilor clientului reprezintă o cerinţă majoră în materie de proiectare a maşinilor moderne de producţie. Utilizarea roboţilor ca şi manipulatori flexibili este o strategie des adoptată de către constructorii de maşini. Cu ocazia acestui webcast , veţi afla avantajele utilizării roboţilor în aplicaţii de maşini inteligente. Veţi descoperi uneltele care vă vor ajuta să integraţi un sistem robotizat în arhitectura controllerului de maşină şi veţi experimenta modul în care puteţi utiliza abordarea dezvoltării grafice de sisteme prin NI LabVIEW şi biblioteca „ImagingLab Robotics Library”, în dezvoltarea aplicaţiilor robotizate complexe, ce integrează sarcini de inspecţie vizuală, măsurători, control al mişcării şi interfeţe om-maşină (HMI), astfel încât să puteţi spori flexibilitatea şi performanţele maşinii dumneavoastră. 

After our Smart Machines webcast series we've randomly selected one lucky winner of a valuable LabVIEW training from the participants who participated at least 3 webcasts from the series. Watch how we drew the winner with the help of a simple LabVIEW VI. Congratulations to the winner, we will contact her shortly via email.

The winner is: Oana Popescu

 

Congratulations!

 

    Share