You are here

Green Engineering - Măsurători şi eficientizare

Inginerii şi oamenii de ştiinţă din întreaga lume utilizează platforma pentru proiectare grafică de sisteme dezvoltată de National Instruments pentru a asigura un impact pozitiv asupra ecosistemul global. De la dezvoltarea unor sisteme cu consum redus de energie până la monitorizarea avansată a mediului şi sisteme mai curate din punct de vedere ecologic, o parte din cele mai presante probleme actuale sunt abordate prin aplicaţii de Green Engineering pe baza produselor NI.

 

Măsoară eficientizează

 

Ce este Green Engineering?

Ce este Green Engineering?

Pentru mai multe informaţii despre istoricul proiectării ecologice accesaţi colecţia cuprinzătoare de resurse tehnice ce conţine o serie de tehnici de dezvoltare, programe exemplificatoare şi studii de caz.
Mai multe informaţii >>
 
Cine dezvoltă proiecte utilizând Green Engineering?

Cine dezvoltă proiecte utilizând Green Engineering?

Exemple despre modul în care clienţi din întreaga lume utilizează produsele NI în aproape orice domeniu pentru a construi sisteme care protejează mai bine mediul.
Accesaţi informaţiile acum >>

 

Aplicaţii de Green Engineering
Exploraţi cele cinci categorii principale de aplicaţii ecologice şi observaţi modul în care noile tehnologii şi instrumente le fac mai eficiente în lupta pentru protejarea mediului la nivel global.
Exploraţi aplicaţiile >>