You are here

Aplicaţii Green Engineering

Potenţialul aplicaţiilor de Green Engineering acoperă aproape orice domeniu. Există multe moduri în care pot fi grupate aceste aplicaţii ecologice, însă majoritatea pot fi clasate în cinci categorii:

  • Optimizarea utilajelor şi proceselor
  • Monitorizarea mediului
  • Surse regenerabile de energie
  • Dezvoltare şi testare
  • Monitorizarea calităţii alimentării cu energie electrică

 

Măsoară eficientizează

 

Optimizarea utilajelor şi proceselor

Optimizarea utilajelor şi proceselor

O mare parte din echipamentele şi tehnologiile utilizate în prezent în unităţile industriale, uzinele de producţie şi în numeroase alte zone au fost proiectate şi implementate cu decenii în urmă. Tendințele actuale pun din ce în ce mai mult accent pe eficienţa utilajelor şi automatizării, pe performanţă şi controlul calităţii.
Aflaţi mai multe despre optimizarea utilajelor şi proceselor >>
 
Monitorizarea mediului

Monitorizarea mediului

Odată cu accentuarea atenţiei pe efectele schimbării climei asupra mediului înconjurător, se face un efort la nivel global pentru a reduce cantitatea de gaze de seră care cauzează aceste efecte. Necesitatea măsurării şi monitorizării mediului este din ce în ce mai pregnantă.
Aflaţi mai multe despre monitorizarea mediului >>

 

Surse regenerabile de energie
Sursele regenerabile de energie reprezintă un domeniu de investiţie şi importanţă deosebită pentru generaţiile viitoare. Capacitatea de a dezvolta tehnologii care să valorifice energia eoliană, solară, a surselor de apă şi a altor resurse regenerabile defineşte modul de evoluție a viitoarelor tehnologii.
Aflaţi mai multe despre sursele regenerabile de energie >>
 
 
Dezvoltare şi testare

Dezvoltare şi testare

Descoperiţi o mare varietate de instrumente NI pentru proiectare, validare şi testare, pornind de la testarea hardware-in-the-loop (HIL) a vehiculelor alimentate cu hidrogen până la sortarea automată a plasticului pentru reciclare.
Aflaţi mai multe despre dezvoltare şi testare >>

 

Monitorizarea calităţii alimentării cu energie electrică
Soluţiile de monitorizare a calităţii alimentării cu energie electrică de la National Instruments combină echipamente hardware robuste pentru măsurarea formelor de undă prin aplicații software flexibile, capabile să efectueze măsurare, monitorizare și orice analiză de calitate a energiei electrice.
Aflaţi mai multe despre monitorizarea calităţii alimentării cu energie electrică >>