You are here

LabVIEW

Mediul grafic pentru dezvoltare de sisteme, LabVIEW

Timp de peste 30 de ani, mediul grafic de programare LabVIEW a revoluţionat dezvoltarea aplicaţiilor de testare, măsurare şi control. Indiferent de experienţă, inginerii şi oamenii de ştiinţă pot interfaţa rapid şi eficient cu hardware pentru achiziţie şi control, pot analiza date şi proiecta sisteme distribuite.

 

Mai multe informații despre LabVIEW

 
LV17

LabVIEW 2017

LabVIEW simplifică integrarea echipamentelor hardware, astfel încât să puteți achiziționa și vizualiza rapid informații de la aproape orice dispozitiv de achiziție de date, indiferent că este vorba despre echipamente NI, sau ale altor producători. Beneficiind de avantajele limbajului grafic de programare, LabVIEW 2017 accelerează proiectarea de sisteme complexe prin utilizarea de instrumente și algoritmi software de vârf în tehnologia actuală.

Aflați ce este inclus în LabVIEW 2017

 
LV NXG

LabVIEW NXG 1.0

LabVIEW NXG este noua generație de LabVIEW. Această versiune reduce la minimum timpul necesar dezvoltării unui sistem de achiziție de date,  prin intermediul algoritmilor optimizați de obținere și vizualizare a seturilor de date – programarea este opțională. Totodată, atunci când este necesară o configurare avansată a sistemului dumneavostră de achiziție de date și testare, puteți face tranziția către o abordare mai evoluată, bazată pe dezvoltare. 

Aflați mai multe despre LabVIEW NXG

Încercați LabVIEW - Un singur produs. Numeroase posibilități.

LabVIEW contribuie la soluționarea provocărilor inginerești din numeroase domenii industriale. Pentru a afla mai multe, alegeți și explorați unul dintre proiectele de mai jos care se apropie cel mai mult de aplicația dumneavoastră. Software-ul de evaluare LabVIEW include cea mai recentă versiune LabVIEW Professional, împreună cu tutoriale pentru diverse aplicații, exemple și conținut menit să vă asigure succesul.

Mediul de programare LabVIEW

Comunitate LabVIEW

Zona LabVIEW vă introduce în comunitatea LabVIEW.

Grupuri utilizator | Forumuri de discuţii | Centru de învăţare | Exemplu de cod | LabVIEW Blog

 

LabVIEW în mediul academic

LabVIEW revoluţionează industria, având în acelaşi timp un impact puternic în cercetare și predarea conceptuală. Un laborator bazat pe LabVIEW creşte productivitatea cercetătorilor şi îmbunătăţeşte modul de învăţare al studenţilor, prin reorientarea atenției de la metodele dificile de colectare a datelor, către interpretarea rezultatelor şi analiza conceptelor predate.

De ce LabVIEW în educaţie? | Ediţia LabVIEW pentru studenţi | LabVIEW cursuri