You are here

Serie de webcast-uri LabVIEW: de la elemente de bază, la tehnici practice pentru utilizatori avansaţi (Urmăriți prezentarea)

Exploraţi lumea NI LabVIEW şi abordarea tehnică a Dezvoltării Grafice de Sisteme, prin intermediul acestei serii de 12 webcast-uri. În prima săptămână, veţi învăţa bazele LabVIEW şi modul în care acest mediu accelerează dezvoltarea oricărui sistem de măsurare sau control. A doua săptămână se va concentra asupra utilizatorilor avansaţi şi le va consolida abilităţile de programare prin intermediul prezentărilor tehnice practice şi aprofundate. Participarea din timpul celei de-a doua săptămâni, îi va ajuta pe utilizatori să facă următorii paşi spre Dezvoltarea Grafică de Sisteme.  Toate webcast-urile se vor ține în limba engleză. 

 

 

Urmăriți prezentarea: Keynote: Calea spre succes cu NI LabVIEW

Aflaţi cum vă poate fi uşurat parcursul de învăţare al LabVIEW cu ajutorul suportului National Instruments şi al comunităţii online, asigurându-vă cea mai rapidă cale spre succes.

104x82

Urmăriți prezentarea: Ce este LabVIEW?

LabVIEW este un mediu de dezvoltare ce conţine toate instrumentele de care inginerii şi oamenii de ştiinţă au nevoie pentru a dezvolta şi implementa sistemele de măsurare şi control. În timpul acestui webcast, veţi învăţa bazele dezvoltării grafice de sisteme şi veţi descoperi cum LabVIEW aduce beneficii aplicaţiilor dvs., oferind diverse opţiuni de măsurători industriale, prelucrare şi analiză de semnale, control avansat şi implementare de aplicaţii industriale de tip desktop şi embedded.

Urmăriți prezentarea: Introducere în Achiziţia de date 

Aflaţi cum puteţi folosi software-ul de dezvoltare grafică de sisteme pentru a vă accelera productivitatea şi pentru a vă crea aplicaţii personalizate pentru achiziţie de date şi control al instrumentelor. LabVIEW oferă o strânsă integrare cu platformele hardware, simplificând procesul de automatizare al achiziţiei semnalelor de măsurare de la o mare varietate de senzori, şi cu terţe instrumente peste orice tip de magistrală de comunicații. În plus, LabVIEW dispune de funcţii încorporate de analiză de date, elemente de vizualizare şi caracteristici de partajare de date, astfel încât puteţi economisi timp în dezvoltarea de aplicații medii și complexe.

104x82

Urmăriți prezentarea: Bazele Controlului de Instrumente

Utilizați LabVIEW pentru a comunica sau pentru a obţine date de la instrumentele dumneavoastră. Automatizați procesul de comunicare cu instrumentul pentru a reduce timpii necesari dezvoltării aplicației.

Urmăriți prezentarea: Tehnici practice pentru a dezvolta aplicații cu mai multe bucle de execuție

În timpul acestei sesiuni, vă veţi concentra pe evoluţia unei aplicaţii de la o singură buclă de execuție, la utilizarea tehnicii „Queued Message Handler” (QMH), ce reprezintă un model fundamental de proiectare pentru multe dintre arhitecturile NI LabVIEW. De asemenea, veţi învăţa metodologiile pentru comunicarea între bucle, precum și utilzarea variabilelor globale funcţionale. 

104x82

Urmăriți prezentarea: Ce aduce nou LabVIEW 2013?

În timpul acestui webcast, veţi afla motivul pentru care LabVIEW 2013 este mediul software cel mai utilizat în dezvoltarea de sisteme. În cei peste 25 de ani de succes, LabVIEW le-a permis inginerilor din întreaga lume să inoveze cu încredere.

Urmăriți prezentarea: Beneficiile template-urilor şi ale modelelor de proiect

LabVIEW 2013 introduce noi template-uri şi modele de proiect ce reduc timpul de dezvoltare şi nivelul de complexitate. Acest webcast aduce în discuţie valoarea modelelor de dezvoltare, precum maşinile de stare şi „queued message handlers”. Alegeţi arhitectura de bază potrivită pentru software-ul dumneavoastră.

104x82

Urmăriți prezentarea: Cele mai bune practici de Dezvoltare Software

Fie că sunteţi un dezvoltator independent sau că lucraţi într-o echipă mai mare, utilizarea celor mai bune practici de dezvoltare software vă ajută să oferiţi calitate şi fiabilitate aplicaţiilor dvs. Utilizați Bibliotecile de Proiecte şi alte instrumente de management al proiectelor și puneţi în aplicare cele mai bune practici pentru a vă uşura procesul de dezvoltare.

Urmăriți prezentarea: Programați cu SCC

În cadrul dezvoltării de aplicații complexe, o întreagă echipă de dezvoltatori va lucra împreună pe acelaşi set de cod. Aflaţi direct de la un Dezvoltator LabVIEW de ce controlul codului de sursă este atât de important precum și despre configurarea, gestionarea şi utilizarea acestuia de zi cu zi.

104x82

Urmăriți prezentarea: Programare bazată pe evenimente cu LabVIEW

Alăturaţi-vă acestui webcast orientat pe demonstraţii pentru a afla despre modul în care programarea bazată pe evenimente vă poate simplifica procesul de dezvoltare şi implementare. Învăţaţi despre funcționalitatea evenimentelor statice şi dinamice din cadrul LabVIEW şi vedeţi cum pot fi puse în acţiune pentru a aduce îmbunătăţiri interfeţei cu utilizatorul, cât şi transferului de date.

Urmăriți prezentarea: Programare Orientată Obiect (OOP)

În această sesiune, vom răspunde la întrebările când şi de ce să trecem la programarea orientată pe obiecte (OOP). Apoi, vom aborda câteva dintre modelele tipice de dezvoltare OOP, implementarea acestora în LabVIEW şi motivele pentru utilizarea acestor modele specifice.

104x82

Urmăriți prezentarea: „Tips and Tricks” de la un expert certificat LabVIEW

Acest webcast este găzduit de un arhitect software, certificat LabVIEW, care vă va prezenta numeroase tehnici, sfaturi utile şi cele mai bune practici, ce vă vor ajuta să programaţi în LabVIEW.