You are here

Controlere programabile de automatizare - PAC

Pentru a răspunde cerinţelor tot mai complexe pentru dezvoltarea sistemelor de control industriale, companiile de top din domeniul automatizărilor au creat o nouă categorie de controlere industriale cunoscute drept PAC (Programmable Automation Controller). Acestea combină robusteţea controlerelor logice programabile (PLC) cu funcţionalitatea PC în cadrul unei arhitecturi software deschise şi flexibile. Cu ajutorul acestor controlere, puteţi dezvolta sisteme avansate ce încorporează caracteristici software precum comandă avansată, comunicare, stocarea datelor şi prelucrarea de semnale, alături de componente hardware robuste ce realizează operaţii logice complexe, comandă a motoarelor, achizitie de imagini, control de procese, vizualizare și stocare a datelor.

 

Software pentru PAC

 

NI LabVIEW

NI LabVIEW

National Instruments LabVIEW este conceput pentru ingineri şi oameni de ştiinţă care trebuie să dezvolte aplicaţii flexibile şi scalabile de testare, măsurare şi control, rapid şi cu costuri minime. Mediul intuitiv grafic pentru dezvoltare îmbină utilizarea instrumentelor uşor configurabile cu flexibilitatea unui limbaj puternic de programare.
Mai multe detalii
| Testare | Achiziţie

 

Hardware NI PAC

 

NI CompactRIO

NI CompactRIO

Controlerul programabil pentru automatizare CompactRIO (PAC) de la National Instruments utilizează tehnologia FPGA pentru intrări/ieşiri reconfigurabile (RIO)și  îmbină o arhitectură embedded, robustă, cu module I/O industriale de mici dimensiuni.
Mai multe detalii | Configurare
PXI/CompactPCI

PXI/CompactPCI

PXI, construit pe baza specificaţiei CompactPCI, combină magistrala PCI de înaltă viteză cu funcţiile încorporate de sincronizare şi trigger pentru a asigura performanţe de cel puţin 10 ori mai ridicate faţă arhitecturile tradiționale pentru măsurare şi automatizare.
Mai multe detalii | Configurare

Camere inteligente NI

Camere inteligente NI

Adăugaţi capacităţi de inspecţie şi vizualizare a proceselor aplicaţiei LabVIEW şi controlerelor programabile de automatizare embedded.
Mai multe detalii

HMI şi ecrane tactile industriale

HMI şi ecrane tactile industriale

Familia de panouri industriale LabVIEW HMI oferă trei platforme hardware diferite, astfel încât dezvoltătorii şi programatorii LabVIEW pot implementa interfeţe cu operatorul folosind o gamă largă de platforme NI. 
Mai multe detalii | Configurare

NI Compact Fieldpoint

NI Compact Fieldpoint

Compact FieldPoint de la National Instruments oferă flexibilitatea şi uşurinţa în utilizare a unui PC cu fiabilitatea unui PLC într-un format compact, modular, adecvat pentru mediile industriale.
Mai multe detalii | Configurare