Produse şi soluţii NI de testare RF şi wireless

Testare RF şi wireless rapidă, flexibilă şi precisă

Instrumentaţia modulară RF pentru platforma PXI, oferă sisteme de înaltă performanţă, capabile să asigure viteze de 10 ori mai rapide decât instrumentele tradiţionale. Citiţi mai multe despre avantajele RF de la NI.

 

Achiziţionaţi conform specificaţiilor produsului 

Găsiţi un instrument RF care corespunde cerinţelor dumneavoastră în materie de măsurare. Toate sistemele PXI necesită un şasiu PXI şi un controler, în plus faţă de instrumentele modulare.  .

Analizoare vectoriale de semnale RF
Analizoare vectoriale de reţea RF
Comutatoare RF
Amplificatoare şi atenuatoare RF
Wattmetru RF
Frecvenţe intermediare (IF) şi bandă de bază
Accesoriii RF
Software RF 
Generatoare de semnale RF

Achiziţionaţi conform specificaţiilor aplicaţie 

Consultaţi sistemele de test RF care au fost preconfigurate pentru a crea aplicaţii de test obişnuite. Aceste seturi de aplicaţii de testare includ generatoare de semnale RF, analizoare, toolkit-uri de software sau chiar alte seturi de instrumente cu semnale mixte. 

Simulator GPS
2G, 3G, şi LTE 
Sistem de test MIMO
Sistem de înregistrare şi playback RF
Sistem de test RFID
Sistem de test WiMAX
Sistem de test WLAN
Sistem de test ZigBee

 

Nu sunteţi tocmai pregătit ca să achiziţionaţi sau nu sunteţi sigur de ce aveţi nevoie? Aflaţi mai multe detalii despre RF şi sistemele de test RF.

Aflaţi mai multe detalii despre RF

RF

Poster gratuit cu elemente de referinţă despre semnale în domeniul RF şi microunde

Informaţii despre standardele din comunicaţii RF şi formule. Solicitaţi posterul dumneavoastră.

Domeniile de aplicare

Domeniile de aplicare

Sistemele de test RF pentru platforma PXI de la NI, creează o gamă largă de aplicaţii de testare RF, precum testarea microundelor în industria aerospaţială şi în domeniul apărării, şi standardele de comunicaţie wireless, respectiv WLAN, WiMAX, GPS, RFID, ZigBee, Bluetooth, 2G/3G şi LTE.

Tutoriale şi demonstraţii

Tutoriale şi demonstraţii

Conectivitatea wireless se integrează rapid în produsele existente. Acest lucru le solicită inginerilor de aplicaţii de test de astăzi să dezvolte o înţelegere a testelor esenţiale RF şi wireless, de la efectuarea de măsurători ale magnitudinii reziduale a vectorilor de eroare (EVM) şi ale raportului de pierderi pe canale adiacente (ACLR), până la abordarea unor aplicaţii complexe de tip MIMO. Aceste webcast-uri şi tutoriale practice asigură bazele pentru efectuarea şi optimizarea măsurătorilor RF.

Servicii suport şi Instruire

Servicii suport şi Instruire

NI vă oferă siguranţa programelor de training, a serviciilor de asistenţă şi suport aferente tehnologiei în plină evoluţie, pentru ingineri individuali, organizaţii mondiale, integratori şi producători de echipamente originale (OEM-uri). NI a conceput aceste servicii pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră pe tot parcursul ciclului de viaţă al aplicaţiei, de la planificare şi dezvoltare, până la implementare şi întreţinere permanentă.

 

Link-uri conexe: