You are here

Servicii

National Instruments se angajează să furnizeze soluţii globale de servicii atât inginerilor cât şi marilor organizaţii, integratorilor sau producătorilor de echipamente. Serviciile sunt concepute pentru a vă satisface cerinţele de-a lungul duratei de viaţă a aplicaţiilor dvs. – de la proiectare şi dezvoltare, până la implementare şi mentenanţă. NI vă oferă o gamă largă de servicii care să vă ajute să minimizaţi riscurile, să reduceţi timpul de dezvoltare a aplicaţiilor precum şi să reduceţi costul total al investiţiei.

Servicii Profesionale

Parteneri Alliance 

Servicii de Consultanţă NI

 


 

 
  • Servicii Software: Fie că deţineţi o singură licenţă sau administraţi o întreagă afacere, vă putem ajuta să profitaţi la maxim de investiţia dvs. prin soluţiile Software de la NI.
  • Servicii Hardware: Suntem conştienţi că implementarea unui sistem reprezintă doar începutul şi vă putem ajuta să vă reduceţi costurile şi să evitaţi surprizele nedorite pe tot parcursul duratei de funcţionare.
  • Training şi Certificare: Produsele NI sunt ideale pentru accelerarea productivităţii. Programele noastre de training şi certificare vă ajută să capitalizaţi aceste beneficii mult mai rapid şi mai eficient. 
  • Servicii Profesionale: Fie că inginerii dvs. au nevoie de ajutor pentru a se asigura că lucrează pe un design solid, sau dacă doriţi să externalizaţi dezvoltarea întregului sistem, reprezentanţii NI şi partenerii noştri pot colabora cu dvs. pentru a demara proiectele curente.