You are here

Testare automată

Timp de peste 30 de ani, National Instruments ajută companii din întreaga lume să îşi dezvolte sisteme automatizate de testare eficiente. Continuând să funcţioneze ca autoritate de vârf privind controlul instrumentelor, NI aduce inovaţii în proiectarea sistemelor de testare utilizând instrumentaţia virtuală. Reduceţi costurile investind într-o platformă care îmbină tehnologiile PC şi instrumentaţie modulară, cu aplicații software de top pentru sisteme de testare industriale.

 

 

Decoperiţi modul în care companiile îşi reduc costurile

Decoperiţi modul în care companiile îşi reduc costurile

Aflaţi cum National Instruments îşi ajută clienţii din orice domeniu industrial în îmbunătățirea calitatății metodologiilor de testare automată. De la imbunătăţirea performanţelor de testare pentru Microsoft până la testarea dispozitivelor medicale, aplicaţiile incluse în mai mult de 700 studii de caz descrise de peste 25.000 clienţi NI vă pot ajuta să găsiţi soluţii pentru propriile aplicaţii.
 
Descoperiţi modalităţi rentabile pentru dezvoltarea sistemelor de testare

Descoperiţi modalităţi rentabile pentru dezvoltarea sistemelor de testare

Creaţi sisteme de testare software modulare, cu randament crescut ce vă oferă flexibilitate pentru reducerea costurilor şi descoperiţi cele mai bune tehnici pentru implementarea unui sistem de testare eficient. Aflaţi, de asemenea, de la experţi în domeniu, ultimele tendinţe în industrie şi modalităţi de proiectare a sistemelor de generaţie viitoare.

 

Porniţi cu un sistem de testare de referinţă

Porniţi cu un sistem de testare de referinţă

Obţineţi informaţii detaliate privind componentele esențiale prin proiectarea sistemului de testare de referinţă. Examinaţi de asemenea cadrul automatizării semiconductoarelor şi aplicaţiile de testare video observând modul în care fiecare componentă a platformei de instrumentaţie virtuală este integrată în sistem. Aceste arhitecturi de referinţă NI oferă planuri la nivel de sistem pentru a demara dezvoltarea aplicaţiilor.